Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Winnerswheel

Velen praten over kampioen worden, maar weinig worden het... en nòg minder ZIJN het.

Dat hoeft niet langer meer zo te blijven!

Het "Winnerswheel...op weg naar het kampioenschap" is speciaal ontworpen om teams en personen te helpen hun kampioensdoelen te realiseren. Het Winnerswheel© is gebaseerd op praktische lessen en ervaringen uit de topsport. Gecombineerd met een procesmatige en structurele aanpak vanuit de organisatieverandering, is het Winnerswheel© een uiterst werkbaar model.

Met meer dan vijftien jaar achtergrond in zowel het bedijfsleven als in de topsport zit dè kracht van het Winnerswheel© in de eenvoud en de toegankelijkheid waardoor het op meerdere niveau's toepasbaar is in teamverband en voor individuen.

Winnerswheel© één taal voor bestuur, directie, management, staf en werkvloer voor teams en individuen, op weg naar het kampioenschap!

Bekijk ook mijn recente interview met Zakengids Online over "Hoe wordt jouw organisatie kampioen?”

Bekijk het interview

Nieuwsberichten Intellect Coaching

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren