Bedrijfsleven

Vaak is het best lastig om een nieuwe koers te varen, een eenheid te vormen én persoonlijke aandacht aan medewerkers te schenken, terwijl de winkel open is. Als medewerkers weinig of geen geloof meer hebben in een nieuwe visie is dat voor het management of bestuur een extra uitdaging.

Intellect Coaching neemt de verantwoordelijkheid niet uit handen, maar maakt die uitdaging weer eenvoudig.

Hoe?

Intellect Coaching mobiliseert en betrekt teamleden van afdelingen of bedrijfsteams op persoonlijke wijze bij reorganisatie of transitie én vanuit een topsport mindset. Tijdens winning teamsessies en ‘on the job’ vertalen we de doorslaggevende succesfactoren vanuit de sport naar de werkvloer. Door ervaring in topsport én bedrijfsleven inspireert Intellect Coaching om teams beter met elkaar te laten samenwerken, met meer plezier op de werkvloer.

Hierin onderscheidt Intellect Coaching zich van traditionele aanpakken waarbij medewerkers het gevoel hebben iets opgelegd te krijgen doordat ze niet direct bij de verandering worden betrokken. Tevens schenkt Intellect Coaching aandacht aan de persoonlijke kant van de verandering en kweekt een winnersmentaliteit die nodig is om door onzekere situaties heen te gaan en medewerkers weerbaar te maken, ook voor toekomstige ontwikkelingen.

"Zo kan het team, of de organisatie ondanks de uitdagingen toch focussen op de nieuwe koers en wat daarvoor nodig is!"