Topsport

Veel teams willen graag kampioen worden en roepen dan dat ze kampioen willen worden of een ander 'kampioensdoel' zoals handhaven in de subtop. Maar wat velen niet weten is dat je niet zomaar kampioen wordt met wat je doet. Een echte kampioen bèn je en dat vergt meer dan alleen inzet, óók als team!

Kampioen zijn is een keuze, geen toeval. Je bepaalt dat al voordat het seizoen begint. Als coach of club begint het grote werk eigenlijk al voor de voorbereiding van het seizoen. Zelfs wanneer nog niet alles helemaal duidelijk is. Je zaait dan wat je aan het eind van het nieuwe seizoen wilt oogsten.

In hoeverre overzie je het geheel en wat is daarvoor nodig?

Intellect Coaching helpt wanneer teams zijn vastgelopen of wanneer teams meteen goed van start willen gaan. Met winning teamsessies biedt Intellect Coaching concrete handreikingen. Doelen om voor te gaan met een stapsgewijze aanpak en structuur om daaraan te bouwen. Samen met de spelers en andere betrokkenen zorgen we voor FOCUS en commitment.

 Ook wanneer individuele spelers buiten de pas lopen of in een dip zitten, biedt Intellect Coaching uitkomst. Met de laagdrempelige InnerFIT-sessies in het Persoonlijk traject ligt het accent op aandacht voor de persoon. Intellect Coaching weet hoe het beste in je te triggeren ondanks soms ontmoedigende perioden.