Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Empowerment

Vanuit een topsportinvalshoek interventies en begeleiding van teams en individuen met concrete vertaalslag om doelstellingen te realiseren

Het Winnerswheel© op weg naar het kampioenschap! is een beleving voor ieder team in organisatie, instelling of topsport.

Of het nu gaat om:

  • het team op bestuursniveau, directieniveau of managementniveau
  • staf, of de operatie c.q. uitvoering
  • multidisciplinaire teams of samengestelde teams uit verschillende organisaties
  • topsportteams met nationale en internationale aantrekkingskracht
  • topsportorganisatie

Alle teams hebben te maken met een Visie, Actie, Aanmoediging en Plezier. Rondom deze topics zijn de presentaties, workshops en interventies met uw mensen, waarbij integratie van visie en actie met sport, beweging en persoonlijke aandacht het onderscheidende is van Intellect Coaching.

Het kan niet zo zijn dat waar Intellect Coaching komt situaties hetzelfde blijven, met elkaar maken we positieve verandering zichtbaar!

Intellect Coaching biedt haar diensten aan voor topsporters, het bedrijfsleven, organisaties en instellingen. Meer informatie vind je hieronder.

Bedrijfsleven

Meer over Bedrijfsleven

Organisaties & Instellingen

Meer over Organisaties & Instellingen

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren