Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Organisaties & Instellingen

Elk (zelfsturend) team heeft een gemeenschappelijk doel. Of het nou gaat om een team van vrijwilligers, een vereniging, onderwijsinstelling, gemeente, de regering, binnen de zorg of het huisteam thuis. Overal waar mensen samenwerken werken zij aan verbetering van een situatie voor een ander.

Het kan altijd beter en sneller, maar wat als het budget minder wordt, de middelen ontoereikend zijn geworden of het team moet inkrimpen? Kunnen de doelen dan nog steeds worden gehaald? Welke horden moet het team nemen om de doelstellingen alsnog te halen en is dat nog wel realistisch?

Kan het zijn dat je als team wel dezelfde kant op kijkt, maar dat het vizier naar achteren is gericht in plaats van de richting waar het naartoe moet? Durven jullie afscheid te nemen van het oude en je te richten op het nieuwe?

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren